Vesti

Bethesda donirala milion dolara za pomoć u borbi protiv korona virusa

Veliki broj kompanija se uključio u proces borbe protiv korona virusa. Svaka kompanija je odabrala svoj pristup, neki u vidu deljenja igara, pomoći usmerenoj ka malim studijima, a univerzalne su donacije novca humanitarnim organizacijama.

Bethesda je jedna od kompanija koja se uključila u borbu protiv korona virusa kroz donaciju od milion dolara. Novac će biti doniran organizacijama koji se nalaze u prvoj liniji borbe protiv ovog opasnog virusa i to, Direct Relief organizaciji koja se bavi nabavkom medicinske će biti donirano 500.000$, UNICEF će dobiti 250.000$, dok će ostalih 250.000 dolara biti donirano organizacijama u okruženju kompanije i mesta u kojima se nalaze zaposlenih.

Bethesda je objavila da će u cilju motivisanja igrača svakodnevno održavati strimove na društvenim mrežama i Twitchu, sa brojnim zanimljivim aktivnostima i prilikom da se donirana suma uveća.

Kada bi Fallout 76 načinili boljom i primamljivijom igrom, verovatno bi više igrača ostalo kod kuće.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top