PC

Nakon više od dve godine, podrška za Star Wars: Battlefront 2 se privodi kraju

Objavljeno je da najnoviji besplatni paket sadržaja za Star Wars: Battlefront 2 stiže 29. aprila. Radi se o The Battle on Scarif apdejtu, koji donosi nove lokacije za borbu na istoimenoj planeti, dok poznati junaci dobijaju izgled veran onom iz filoma i serija.

Još značajnije je to što je ovo poslednji paket sadržaja koji će Battlefront 2 dobiti, pošto je DICE objavio kako prestaje sa aktivnom podrškom igre. To znači da više neće biti novog sadržaja poput ove bitke, ili novih tematskih apdejtova, ali će serveri nastaviti da rade do daljnjeg i igrači će imati potpunu slobodu u igranju kao i do sada.

Završetak podrške dolazi kao razočarenje za fanove, pošto postoji još dosta prostora za nadogradnju, ali je u neku ruku dobro što je Battlefront 2 uživao podršku  u periodu dužem od dve godine, pogotovu kada se uzme u obzir katastrofalno lansiranje sa loot kutijama i mikrotransakcijama koje nisu godile igračima.

Stvar je ispravljena nakon nekoliko meseci i od tada je u Battlefront 2 redovno dodavan sadržaj koji je bio potpuno besplatan i donosio je nove mape, heroje, događaje i dosta poboljšanja.

Sa završetkom podrške za drugi deo, ostaje da se vidi da li će u narednom periodu biti najavljen Battlefront 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top