PlayStation 5

Playstation 5 igre će biti otkrivene sa novim izdanjem Playstation magazina

Sony se izgleda priprema da oštrije zađe u aktivnost otkrivanja pogodnosti naredne generacije Playstation konzole, i tu će udela imati zvanični Playstation magazin.

Najnovije izdanje ovog časopisa, koje će se pojaviti početkom juna, donosi uvid u nove igre namenjene Playstation 5 konzoli, što je nedavno objavljeno. Radi se o igrama koje trenutno još uvek nisu najavljene, a pored njihovog otkrivanja, fokus će biti i na to kako će one koristiti inovacije koje donosi PS5.

Ovo svakako zvuči kao neobičan način za predstavljanje budućih igara nove generacije, pa zato postoji šansa da će igre zapravo biti predstavljene pre izlaska novog izdanja Playstation časopisa, na nekom Sonijevom specijalnom događaju, koji bi se prema pretpostavkama trebao održati tokom maja.

Mnoštvo igara se očekuje za PS5. Do sada su Godfall, Observer i Cyberpunk 2077 zvanično najavljeni, a putem glasina je otkriveno da je u toku rad na Horizon Zero Dawn 2, dok se govori i da očekujemo novi Spider-Man naslov, uz ostale nastavke postojećih serijala

Sony je u prethodnim mesecima predstavio specifikaciju Playstation 5 konzole, kao i izgled novog kontrolera, pa je tako došlo vreme za prestanak okolišanja i konačno otkrivanje dizajna konzole sa svim pratećim pogodnostima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top