PlayStation 5

Prelazak na narednu generaciju konzola će biti drastičan nalik “prelasku sa 2D na 3D”

Ovih dana je pred nama gomila vesti vezanih za narednu generaciju konzola, i sa svakom novom objavom ili glasinom, nestpljenje postaje sve veće.

Dok čekamo taj maj kada će, prema brojnim navodima, biti predstavljen Xbox Series X, vođa Xbox brenda, Fil Spenser, nastavlja da golica maštu žednih fanova.

Spenser je prošle nedelje izjavio kako je otkrivanje igara bliže nego što se očekuje, sa veoma uzbudljivim planovima praćenim transparentnošću. Ponovo na Twitteru, Spenser govori o grafičkim detaljima i inovacijama koje dolaze zajedno sa next-gen hardverom.

Prelazak sa trenutne na narednu generaciju konzola će biti toliko drastičan, nalik “prelasku sa 2D na 3D prikaz”, koji se u igrama ostvario još tokom 90-ih godina prošlog veka. Vođa Xboxa je naveo da je za taj drastičan prelazak zaslužna brza memorija, implementacija SSD skladišta i ostale novine koje prate narednu generaciju.

Do sada još uvek nije prikazan demo koji bi dao predstavu o pravim mogućnostima i bogatstvu grafičkih detalja koje nosi Xbox Series X, ali se nadamo da će to uskoro biti prikazano.

Do tada, pratimo Twitter nalog Fila Spensera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top