PC

PUBG i igre izdavača Electronic Arts dolaze na Google Stadia striming platformu

Ranije zakazana prezentacija za Stadia striming platformu kompanije Google, je održana sa prikazom velikog broja novina za igrače.

Glavni fokus je bio usmeren ka igrama, kojih je u prethodnim mesecima bio jako malo i na šta su se mnogi žalili. Pojačanje dolazi u vidu Battle Royale naslova PUBG, kao i Octopath Traveler naslova koji će biti dostupni za igranje sa bilo kog računara ili mobilnog telefona putem dobre konekcije, kao i svi naslovi do sada.

Gugl je ušao u partnerstvo sa kompanijom Electronic Arts, čije će igre biti dodate na Stadia. Ponudu predvodi Star Wars Jedi: Fallen Order, praćen FIFA i NFL naslovima, dok ostatak ponude treba biti otkriven u narednom periodu. Ovo partnerstvo dveju kompanija je praćeno povlačenjem EA igara sa GeForce Now plaftorme, Stadijinog konkurenta.

To je glavni deo novina koji dolazi na Google Stadia, dok je najavljen još veći broj indie igara koje će se u budućnosti pojaviti na ovom servisu, kao ekskluzive ili u vidu već ranije objavljenih igara.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top