Filmovi-Serije

Radi se na Brothers in Arms TV seriji

Pomalo zaboravljeni serijal pucačina sa tematikom Drugog svetskog rata, Brothers in Arms, dobija novi život u vidu TV serije.

Vlasnik Brothers in Arms IP-a, Gearbox Software, radi na igranoj adaptaciji u vidu serije koja će se baviti osmoricom vojnika koji pokušavaju da spasu narednika od strane sila Osovine, što kasnije vodi u samu operaciju nazvanu Dan-D. Za Hollywood Reporter je objavljeno da će se prikazati obe zaraćene strane, kako bi gledaoci stekli krupniju sliku, dok će postojati i vezanost sa istorijske činjenice, koje do sada nisu bile otkrivene.

Glumačka postavka nije otkrivena, ali se zna da će Skot Rozenbaum(Queen of the South, Gang Related) biti u ulozi izvršnog producenta, dok će samo vlasnik studija Gearbox imati direktnog uticaja na produkciju serije pošto je i on izvršni producent. Biće veoma zanimljivo videti kako će izgledati ova serija sa produkcijske strane i koliko će imati povezanosti sa igrama, sem one tematske.

Poslednja igra u originalnoj Brothers in Arms trilogiji, Hell’s Highway, se pojavila davne 2008. godine, dok je kasnije objavljeno nekoliko spin-off naslova mahom za mobilne telefone. Na novi naslov se i dalje čeka, sa nadom da će doneti osveženje u žanr kao što je to učinio original.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top