Vesti

The Last Dance dokumentarac od Čikago Bulsima doveo do povećanog interesovanja za starije generacije igrača u NBA 2K20

Ovi dana Netflix platforma u ponudi ima The Last Dance dokumentarac koji govori o zlatnoj generaciji košarkaškog tima Chicago Bulls, predvođenim čuvenim Majklom Džordanom tokom trajanja sezone 1997-98.

Nedavno su objavljene prve dve epizode dokumentarca, od ukupno deset, koje prikazuju do sada neviđene scene priprema i druženja igrača, kroz podsećanje na bogatu istoriju prožetu pobedama.

Izlazak dokumentarca je doveo do povećanog interesovanja kod igrača u NBA 2K20. Zabeleženo je povećanje od 131% kada je u pitanju igranje sa Classic timovima, odnosno starijim generacijama košarkaških timova, i to prvenstveno kada je u pitanju ekipa Čikago Bulsa.

NBA 2K20 ima izuzetno bogatu ponudu NBA timova iz starijih sezona, a kada je u pitanju ovaj tim Majkla Džordana, to su sastavi od sezona odigranih tokom 80-ih i 90-ih godina prošlog veka u kojima je ovaj košarkaš nosio MVP titulu.

The Last Dance je ostvario prilično dobar utisak i prikazuje kako to radi “stara škola”, pa je sasvim logično i da se zabeleži povećano interesovanje u trenutno aktuelnom NBA 2K naslovu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top