PC

Epic Games će zahtevati dvofaktorsku autentikaciju naloga za preuzimanje besplatnih igara

Epic Games Store je kao platforma postala izuzetno popularna u prethodnom periodu pre svega zbog nedeljnog darivanja igara, i to poprilično izdašnog, pošto je više puta dodeljena neka AAA igra.

Ovaj skromni čin, Epic Games će iskoristiti kao bi korisnike dodatno motivisao da ojačaju bezbednost svojih naloga kroz dvofaktorsku autentikaciju. Na ovaj način od ovog četvrtka pa sve do 21. maja, svako će morati da potvrdi svoj nalog i akciju tokom preuzimanja nekog besplatnog naslova.

To znači da ćete morati da unesete specifični kod koji će vam biti dostavljen na mejl ili mobilni telefon kada budete želeli da uzmete besplatni naslov. Ovo malo komplikuje proces preuzimanja, jer je potrebno malo više vremena, ali Epic kaže da je to najbolji način zaštite privatnosti i naloga za igrače.

Ako imate omogućen ovaj vid autentikacije, sledeći put će se samo od vas tražiti da unesete kod, ali ako nemate prvo ćete morati da je omogućite na svom Epic nalogu. Uputstvo za uključivanje možete pronaći na ovom linku.

Do sutra imate vremena da preuzmete For the King, a onda u ponudu dolaze Amnesia i Crashlands, kada ćete morati da odradite dvofaktorsku autentikaciju kako bi ih preuzeli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top