PC

Otkrivena nova Assassin’s Creed igra, idemo među vikinge

Zahvaljujući brojnim Assassin’s Creed igrama, tokom decenije i više postojanja imali smo prilike da valjano istražimo prošlost kao akter društva ubica iz senki.

Imali smo prilike da posetimo renesansnu italiju, viktorijanski London, Sjedinjene Države u samom nastajanju, a sa novijim naslovima se zašlo dublje u istoriju drevnog Egipta i antičke Grčke.

Sada je red došao na nordijsku istoriju. Ubisoft je izdao tizer za naredno izdanje sa Assassin’s Creed etiketom. Tokom live strima na društvenim kanalima francuskog izdavača, umetnik pod imenom BossLogic je prikazao na čemu je radio u prethodnim mesecima vezano za Assassin’s Creed serijal.

Predstavljanje igre na ovaj način je izuzetno neuobičajeno, pošto do sada nismo videli da je neka igra predstavljena putem kreiranja fotografije u fotošopu. Strim je do sada u trajanju dostigao više od 6 sati, i prikazan je prelepi put od prazne fotografije pa sve od odlične umetnine, koja u trenutku pisanja ove vesti još uvek nije završena.

Tokom dugog trajanja na strimu nije otkriven zvanični naziv igre, ali su oštrooki fanovi u međuvremenu “iskopali” naziv putem registrovanog domena, koji je danas i registrovan od strane kompanije Ubisoft. Ranije glasine su već otkrile da se radi o igri smeštenoj u nordijskom svetu, navodno zvanoj Ragnarok, ali to neće biti zvanični naziv, već će nova igra nositi ime Assassin’s Creed: Valhalla, što je dodatna potvrda da se radi o nordijskoj tematici.

Tizer fotografija prikazuje samo delić onoga što nas uskoro očekuje, a naredne nedelje bi trebalo da dobijemo konkretniji prikaz sveta i samog gejmpleja, kada ćemo videti da li će se RPG elementi očuvati ili će to biti promenjeno. Detalji priče nisu poznati, ali na osnovu fotografije i zamka sa karakterima na desnoj strani, moguće je da će se raditi o invaziji vikinga na Englesku koja se odigrala krajem 8. veka.

Pratite nas za više detalja, a ispod možete odgledati dokle je umetnik napredovao u radu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top