PlayStation 5

Playstation 5 će biti predstavljen 4. juna?

Glasina je na sve strane ovih dana, pogotovu zahvaljujući raznim odlaganjima događaja zbog korona virusa. Nije poznato kako bi drugačije izgledala trenutna situacija da nije korona virusa, ali je izuzetno interesantno pratiti svaki novi detalj vezan za narednu generaciju konzola i pratećih igara.

Majkrosoft već uveliko direktno tizuje predstavljanje igara i Xbox Series X konzole za maj, dok sa druge strane glasine otkrivaju Sonijeve potencijalne planove. Zahvaljujući novinaru sa portala VentureBeat, koji ima izvore bliske kompaniji Soni, otkriveno je da bi se zvanično predstavljanje Playstation 5 konzole moglo odigrati 4. juna.

Prvobitno je bilo navedeno da će se otkrivanje odigrati u maju, ali je moguće da te glasine nisu bile tačne ili je datum jednostavno promenjen. Ovaj novinar, poznatiji kao Grubinator, je u prošlosti otkrio nekoliko informacije koje su se kasnije ispostavile kao tačne, ali ćemo ipak sačekati da ljudi iza Playstation brenda konačno progovore.

Otkrivanje Playstation 5 konzole će verovatno biti otkrivena nakon što se neke ekskluzive za ovu konzolu objave u zvaničnom Playstation časopisu, koji se treba pojaviti početkom juna ili krajem maja.

U suštini, očekuje se konačno predstavljanje izgleda dizajna Playstation 5 konzole, pošto su specifikacije već poznate, zajedno sa Dual Sense kontrolerom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top