PC

Procurele informacije za Hitman 3, Injustice 3 i novu Batman igru

Odeljak korporacije Warner Bros zadužen za video igre izgleda ne ume da sačuva važne informacije sakrivene od javnosti.

Prvo je stidljivo otkriveno da je na, sada otkazanom, E3 2020 sajmu trebalo biti najavljena nova Batman igra, za koju tizera ima još od prošle godine, a sada su izvori bliski kompaniji otkrili da je u pripremi veći broj naslova.

Pored nove Batman avanture, očekuje nas i Hitman 3 i Injustice 3, kao i Aftermath za Mortal Kombat 11. Što se tiče MK11: Aftermath, glasine navode da se radi o specijalnoj verziji igre koja sa prethodno izdatim DLC karakterima donosi i nova osveženja za tri poglavlja priče i borilištima.

Što se tiče druge tabačine iza koje stoji Warner Bros. Injustice 3 će se navodno pojaviti tek za nekoliko godina, ali će doneti značajno prošireniji sadržaj, sa još većim osveženjem rostera heroja, među kojima će biti i Neo iz Matriksa.

Što se tiče Hitman 3, na kormilu je i dalje IO Interactive sa potpunom slobodom. Deo vezan za manje proverene informacije govori da će treći deo objediniti sav sadržaj iz prethodna dva naslova, uz dodavanje noviteta. Ako se ostvari, ovo znači da je pred igračima masivna igra sa stotinama sati sadržaja. Ono što je sigurno za sada je da se na Hitman 3 uveliko radi.

I najbolje za kraj. U ovom curenju informacija, najviše pažnje privlači nova Batman igra, koja bi trebala da Gotham podigne na lestvicu više od prethodna tri naslova. Prema glasinama, grad zločina će biti veći nego ikada sa mnoštvom zlikovača i više igrivih karaktera, pored samog čoveka-šišmiša. Nova Batman igra će doneti brojna osveženja, ali će očuvati nahvaljene mehanike borbe. Nove i ranije glasine navode da će se igra pojaviti krajem ove godine.

Sve ove glasine koje su se sada pojavile su trebale biti deo E3 konferencije, ali pošto je ona otkazana, ostaje samo da očekujemo njihove najave u narednih nekoliko meseci.

Naravno sve ove informacije treba uzeti sa rezervom, pošto, iako mnoge imaju potporu drugih izvora, one još uvek nisu potvrđene.

Hvala ResetEra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top