Vesti

Next-gen igre sa sve gejmplejom na Xbox Series X će biti predstavljene 7. maja

Tizovanju i pretpostavkama je konačno došao kraj, sada znamo kada će dobar broj next-gen igara biti zvanično otkriven.

Fil Spenser, glavni zaduženi za Xbox brend je pre nekoliko dana rekao kako sprema velike planove u vidu otkrivanja igara za Xbox Series X konzolu, a sada je podeljeno da će se to odigrati tokom emitovanja najnovije Inside Xbox epizode i to 7. maja u 17 časova po našem vremenu.

Nije poznato koliko će naslova tačno biti prikazano, ali se radi o naslovima iza kojih stoje globalni partneri i developeri Xbox Game Studios grupe. Ono što je važno, je da će istovremeno sa otkrivanjem snaga Xbox Series X konzole biti prikazana u praksi, pošto je najavljeno da će biti otkriven gejmplej za najavljene igre.

Među igrama koje će biti prikazane u next-gen svetlu je i nedavno najavljeni Assassin’s Creed: Valhalla, koji će se pojaviti u slično vreme kao i nadolazeći Xbox Series X – tokom praznične sezone. Fanovi koji neće moći da spavaju mirno do 7. maja će verovatno maštati o svom naslovima koji mogu biti predstavljeni, a ako je verovati glasinama, tu spada novi Batman naslov, Fable 4, Perfect Dark reboot, ali očekujemo i iznenađenja.

Veliki spektakl je u pripremi i izgleda da će Majkrosoft otkriti šta ima u ponudi pre nego što to učini Soni sa Playstation 5, jer je otkrivanje navodno zakazano “tek” za početak juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top