PlayStation 4

Predstavljene besplatne igre za Playstation Plus korisnike u maju

Novi mesec donosi i novi paket besplatnih igara za korisnike Playstation Plus servisa, što ujedno znači da je ostalo jako malo vremena da preuzmete aprilsku ponudu koju čine odlični Uncharted 4 i Dirt Rally 2.0.

Ponuda za mesec maj nije toliko na akcionoj strani koliko je okrenuta simulacijama, pa ćete tako moći da gradite metropolise prema svojoj viziji sa Cities: Skylines, ili da uređujete poljoprivredno domaćinstvo sa Farmin Simulator 19.

Obe igre pružaju izuzetnu dubinu na svom polju, tako ćete kod izgradnje gradova morati da balansirate budžetom, saobraćajem, zagađenjem i brojnim aspektima, a tokom farmerisanja se morate baviti većim brojem poslova kako bi uspeli u vođenju uspešnog domaćinstva, u čemu imate ogromnu slobodu i konjažu.

Cities. Skylines i Farming Simulator 19 će korisnicima Playstation Plus servisa postati besplatni od 5. maja, i tako će ostati sve do 1. juna kada u ponudu stižu drugi naslovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top