Nintendo Switch

Crysis Remastered i zvanično predstavljen, tu je i trejler

Nema više razloga za skrivanje, dobili smo i zvaničnu najavu

Crytek nije puno čekao na zvaničnu najavu remastera prve igre u Crysis serijalu, nakon što je greškom na sajtu objavio podatke o njegovom postojanju. Stigla je i zvanična objava na sajtu, sa kojom dobijamo više detalja.

Grafika će dobiti znatna osveženja i to ne onakva standarna za remaster izdanja, već se Crytek potrudio da u ovo izdanje dovede i neku novu tehnologiju, a zahvaljujući unapređenom CRY endžinu dobija se ray tracing tehnologija. Ray-tracing će zajedno sa kvalitetnijim teksturama, doneti i poboljšani depth of field, izmene u funkcionisanju osvetljenja, dodavanje efekata čestica kojih nije bilo u originalu i drugih inovacija koje će načiniti da Crysis Remastered izgleda znatno bolje od originala.

Ovaj naslov će izaći za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch, a u Cryteku jako uzbuđeni što će igranje omogućiti novim generacijama igrača. Ono što mnoge igrače na PC-u interesuje nije otkriveno, tako da ćemo morati da sačekamo na sistemske zahteve, kao i na datum izlaska, pošto za sada samo stoji “coming soon”.

Crysis Remastered je najavlje kratkim trejlerom, koji sam prikazuje pobošljanja grafike mogu očekivati igrači, i ne znam da li mi se učinilo ali mislim da mi je kompjuter zadrthao tokom gledanja trejlera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top