Vesti

DLC sadržaj za Cyberpunk 2077 će biti otkriven pre izlaska

Zajedno sa uveravajućom izjavom da zajednica nema potrebe za brigom, jer Cyberpunk 2077 neće biti odložen zbog situacije sa korona virusom, Adam Kicinski je otkrio i par detalja vezanih za dodatni sadržaj.

Predsednik kompanije CD Projekt je u finansijskom izveštaju otkrio da će Cyberpunk 2077 imati izuzetno bogatu podršku nakon izlaska u vidu dodatnog sadržaja, koji će o količini biti u rangu sa sadržajem koji je dobijao The Witcher 3, ili čak i više.

Objašnjeno je da će detalji i dodatnom sadržaju biti poznati već pre nego što se Cyberpunk 2077 bude pojavio, i to u sličnom stilu kao najava kod pomenutog trećeg dela u Witcher serijalu. To znači da bi dodatni sadržaj mogao biti najavljen već tokom juna, odnosno tri meseca pre izlaska igre.

Kako bi se stekla ideja o sadržaju koji očekuje igrače kasnijeg datuma, The Witcher 3 je nakon izlaska dobio dve ogromne ekspanzije koje su se praktično mogle računati kao zasebne igre, pošto su donele na desetine sati novog sadržaja. Pored tih ekspanzija, Witcher 3 je u mesecima nakon izlaska dobio oko 16 manjih paketa sadržaja, u vidu kvestova, setova oružja, oklopa i slično.

Pošto će CD Projekt ići istom rutom i sa novim naslovom, znamo da nas očekuje dosta dobrih novina, a bonus preko svega toga će biti multiplejer mod igranja koji dolazi kao samostalna ekspanzija nekoliko godina nakon izlaska.

jedva čekamo da vidimo kako će svet Cyberpunka 2077 biti obogaćen u mesecima nakon izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top