Mobile

Gameloft povodom 2 decenije postojanja deli 30 besplatnih mobilnih igara

Čuveni developer i izdavač igara za mahom mobilno tržište, Gameloft, proslavlja 2 decenije postojanja i to darovanjem 30 igara svojim igračima.

Gameloft iza sebe ima izuzetno bogatu istoriju, sa igrama koje su bile izuzetno popularne još u eri symbian telefona, odnosno pre nego što je Android stekao punu popularnost, a tranziciju na ovaj sistem(kao i na iOS) je načinio bez ikakvih problema čime je dominacija na tržištu nastavila da raste.

Osnovan je 1999. godine od strane suosnivača kompanije Ubisoft, Mišela Gimoa, i sa godinama je prerastao i jednu ogromnu kompaniju sa 19 studija u vlasništvu. Do 2016. godine je poslovao kao javna kompanija, kada je dospeo u vlasništvo Vikendija.

Neke od prepoznatljivih igara iza kojih stoji Gameloft su Asphalt, Gangstar Vegas, Real Football, Modern Combat, kao i mnoge druge igre bazirane na filmovima i serijama.

Povodom 20 godina postojanja Gameloft je kreirao specijalnu aplikaciju “Gameloft Classics” koja određeni vid emulatora i sa njom dolazi 30 besplatnih igara, mahom iz symbian ere, kao što je Gangster 2, Miami Nights, Midnight Bowling 3, Modern Combat, Wild West Guns i mnoge druge. Ako ste neke od ovih igara igrali na starim telefonima, ovo je svakako odličan način da osvežite memoriju.

Aplikaciju možete preuzeti na Play prodavnici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top