Vesti

Gamescom 2020 i zvanično otkazan, u pripremi digitalna zamena

Zbog pandemije korona virusa, ostajemo i bez Gamescom sajma, barem onog na kakvog smo navikli svih ovih godina.

Nedavno su vlasti Nemačke izdale zabranu za održavanje svih javnih događaja do kraja avgusta, što je značilo da se i Gamescom 2020 neće moći održati, pa je tako na organizatorima ostala odluka ili da u potpunosti odustanu od održavanja ili da pomere datum događaja.

Finalna odluka je trebala pasti narednog meseca, ali je zbog velike zabrinutosti i mnoštva pitanja fanova organizator rešio da već sada otkrije šta će biti sa Gamescom 2020. Kao što se pretpostavljalo, ova konvencija je otkazana u vidu masovnog okupljanja u Kelnu, što je praktično bila tradicija svih ovih godina, ali ima i dobrih vesti.

Uveliko se radi na digitalnoj zameni za Gamescom, koja će verovatno biti obogaćena raznim drugim pogodnostima kojih inače ne bi bilo, o čemu će se više govoriti u predstojećim nedeljama. Svakako je dobro čuti da Gamescom se nije u celosti otkazano, pošto je on ovako jedini preostali letnji događaj vezan za video igre, pošto je E3 2020 potpuno otkazan.

Ako ste kojim slučajem već pazarili kartu za ovogodišnji Gamescom, novac će vam u potpunosti biti vraćen ove godine.

Kompletnu objavu možete pročitati u tvitu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top