PlayStation 4

Igrači poklanjaju kopije igre Final Fantasy 7 Remake onima koji su pogođeni pandemijom korona virusa

Gomila je negativnih vesti vezanih za pandemiju korona virusa, bilo u vidu odlaganja raznih događaja i izlaska igara, ili vezano za daleko goru situaciju sa brojem obolelih, zbog čega verujemo da mnogi žele da čuju lepe vesti.

Jedna lepa vest dolazi od strane zajednice igrača okupljene oko Final Fantasy VII rimejka, koji su rešili da poklanjaju kopije ove dugo očekivane igre onima koji nisu u mogućnosti da je kupe.

Grupa igrača na Redditu je rešila da pokrene ovu lepu akciju i pomogne onima koji su najteže pogođeni pandemijom korona virusa. Ukupno 10 digitalnih kopija igre Final Fantasy VII Remake će biti dodeljeno onima koji su najteže pogođeni finansijski, a moguće je da će se još neko priključiti akciji.

Svi koji su pogođeni teškom situacijom su pozvani da iskustvo podele u komentarima objave na redditu, i na osnovu toga bi dobitnik bio odabran. Mnogi su otkrili kako su morali da otkažu prednaručenu igru zato što više nisu u mogućnosti da sebi priušte takav luksuz, pošto su izgubili deo plate ili jednostavno ostali bez posla tokom trajanja pandemije korona virusa.

Pozdravljamo ovu akciju fanova, i nadamo se da će ona barem malo nekome olakšati ovu tešku situaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top