PC

Na System Shock 3 se i dalje radi, doduše od kuće

Sudbina System Shock 3 projekta je nekoliko puta do sada bila u neizvesnosti, sa raznim promenama developera, a u februaru je raspušten kompletan razvojni tim, što je značilo da se sa razvojem stalo.

Nakon nikakvih drugih objava tokom dva meseca, OtherSide Entertainment javlja da se na System Shock 3 i dalje radi. Jedan od zaposlenih u drugom studiju, ne u onom raspuštenom, je doneo ovu potvrdu, sa dodatnim detaljima vezanim za rad.

Navedeno je da trenutno svi rade o kuće, kao i većina drugih studija u svetu, ali da ostvaruju dobar naredak u razvoju stila koji će ih izdvojiti od drugih, dok se ujedno radi na gejmplej komponenti unutar Unreal 4 endžina.

Konkrenti detalji nisu pruženi u ovoj objavi, a takođe se nije govorilo o timu koji je napustio razvoj. I pored svega toga, dobro je znati da se razvoj na System Shock 3 nastavlja i u ovim teškim vremenima, koja su dodatno otežana korona virusom.

System Shock 3 je najavljen još 2015. godine, od kada su konstantno stilaza odlaganja datuma izlaska, a fanovi su na kašičicu dobijali detalje o igri, poput kratkih tizera i trejlera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top