Gadgets

Najbolje prvoaprilske šale i objave na jednom mestu

Prošao je prvi april, internacionalni dan šale, ali se nekako stekao utisak da nije sve bilo u elementu zbog situacije sa brzim širenjem korona virusa. Ipak, dosta developera je pripremilo svoje šale za fanove, i našao se dobar broj onih koje su bile poprilično zanimljive.

Mi smo sve dobre prikupili na jednom mestu, tako da vas prepuštamo uživanju, a ako smo kojim slučajem propustili neku recite nam u komentarima.


Najava nove DuckTales igre

Ovo je prvoaprilska šala za koju bismo više voleli da je istina. FDG Entertainment je najavio novu DuckTales igru i sa najavom je na Twitteru objavio nekoliko fotografija, kako bi poverovali da je stvarno istina. Fotke prikazuju prelepu ručno rađenu grafiku sa različitim nivoima u ponudi. Verujemo da mnogi od vas žele upravo nešto ovako, ali nažalost radi se samo o (neslanoj) šali.

Modern Warfare troll sa mapama

Activision i Infinity Ward su osmislili jednu dosta dobru foru za Modern Warfare igrače, pošto su za 1. april napravili plejlistu čiji je opis iskazivao da se igra Shipment mapa 24/7. Shipment je jedna od najpopularnijih mapa i svima omiljena u ovoj pucačini, tako da možete zamisliti iznenađenje igrača kada ih je zapravo sačekala Piccadilly Circus, najgora mapa.

Football Manager 1888

Da, aktuelni Football Manager 2020 je odlična igra, ali zašto bismo konstantno išli u budućnost kada se možemo vratiti u prošlost. Sports Interactive želi da se prisetimo ranih dana fudbala kao sporta i predstavio nam je Football Manager 1888, koji bi nas odveo  nazad kroz istoriju. Developeri su sami sebe “pecnuli” pošto su ovu objavu stavili kao prisećanje na neku raniju igru.

Ogromne mačke u Guild Wars 2

Guild Wars 2 ima dosta stvari da ponudi igračima, dobru priču, grind, zajedničko igranje, a sada su tu i ogromne mačke. ArenaNet je širom ogromne mape dodao ogromne mape koje su vidljive samo ako popijete eliksir Chatoyant. Ispod možete videti kako izgleda njihova pojava.

4. najava Platinum Games je bila samo šala

Platinum Games je još od prošle godine govorio kako će iz 4 puta otkriti šta ima novo u planu, tri objave su se odigrale u prošlosti, a 4. je bila zakazana za april. Međutim to je samo dugo osmišljvana fora, pošto je najavljena arkadna mašina Sol Cresta namenjena svemirskim pucačinama. Nismo baš oduševljeni i nadamo se da će prava četvrta objava biti kasnijeg datuma.

“The Last of US 2 izlazi za PC”

Kolege sa portala PCGames su napisale vest kojom se otkrilo da iščekivana Playstation ekskluziva The Last of Us 2 dolazi na PC. Sama vest je napisana u veselom tonu i cilj je bio samo da se Playstation fanovi iznerviraju, verujemo da su u tome i uspeli.

Budućnost je stigla – Igrajte svojim očima

Kreatori mobilne trkačine Asphalt 9, su uvek u svojim igrama nudili razne opcije za kontrolu, a sada su predstavili najnoviju, kontrolisanje očima. Treptaji, trzaji glave, pogledi u stranu su sve važni elementi za što bolju vožnju u Ashpalt 9. Pogledajte sarkastinu najavu:

Dying Light i Unturned

Zombiji u Dying Light jesu zatrašujući, ali zahvaljujući prvoaprilskom događaju, oni više nisu takvi, sa Unturned maskama i dodacima, što se ogleda u stavljanju kockastih glava na zombije.

Beskrajne Minecraft dimenzije

Minecraft jeste beskrajna zabava, a šta kada bi se to obogatilo beskrajnim dimenzijama?

Misteriozna Crysis najava

Crytek je tiho na svom sajtu objavio fotografiju koja treba da je tizer za nadolazeći remaster prve igre. Ona je prikazivala grafički poboljšanu fotografiju glavnog protagoniste prvog dela, i dosta fanova se uzbudilo. Ispostavilo se nažalost da je samo reč o šali. Šteta.

For Honor mini

Borbe u For Honor umeju da budu dosta napete, ali je Ubisoft sada rešio da u ovoj besplatnoj igri to izmeni tako što je sve modele karaktera napravio u mini verziji. Mehanika borbe je ostala ista, a mapa je normalne veličine, što je samo po sebi smešno. Odličan detalj su piskavi glasići karaktera.

Death Stranding Film

Death Stranding predstavlja iskustvo koje je izazvalo pomešane reakcije fanova, neki su razočarani a neki oduševljeni novom igrom Hidea Kodžime. Jedno je sigurno da imate sinematično iskustvo, ali šta kada bismo dobili Death Stranding film. Ovu ideju nam je dala prvoaprilska šala, i sada smo zainteresovani.

World of Tanks “Turret Town”

Wargaming ima tradiciju da svake godine napravi neku smicalicu u World of Tanks, a ovoga puta su konzolaši imali povlasticu da uživaju u 4v4 modu igranja sa više baza. Od tenkova imate samo kupole okružene džakovima peska, ali pokretne, kao što možete videti u videu.

PUBG Fantasy Battle Royale

Šta bi se desilo kada bi PUBG imao malo više “dubine”, odgovor dolazi u vidu šale koja ovaj Battle Royale meša sa Dungeons and Dragons. Udružite se sa ostalim igračima kao čarobnjak, rendžer, varvarin i paladin. Događaj traje nedelju dana, tako da još uvek možete da uskočite i preuzmete nagradu.

War Thunder u svemiru

Čuvena ratna igra WarThunder, koja se pre svega proslavila odličnim bitkama avionima, nas vodi u svemir gde ćemo sa zanimljivim loptastim letelicama nastaviti borbu. Mod je dostupan u narednih nekoliko dana.
Uz mod igranja je objavljen i ultimativni War Thunder konttroler koji ima joystick, pedale, volan kako biste imali potpunu kontrolu nad svim vozilima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top