PC

Najnoviji video za Final Fantasy VII rimejk praktično potvrdio dolazak igre na PC

Final Fantasy VII Remake je već dobio svoj trejler u čast izlaska, a sada na sam dan izlaska je stigao specijalni video u kojem se producent igre, Jošinori Kitase, zahvaljuje fanovima na strpljivom čekanju.

Ovaj video je prožet gejmplej snimcima iz igre, a ono što je zanimljivo je da iako Final Fantasy 7 rimejk danas izlazi za PS4, prikazani gejmplej je snimljen na PC-u.

Na oko 4 sekunde klipa  u donjem polju ispod titla možete videti tekst “Gameplay captured on PC”, što praktično potvrđuje da će ovaj rimejk eventualno izaći i za računare. Ovo je ujedno i prvi put da se PC platforma javno vezuje za Final Fantasy VII Remake, pošto smo do sada imali jedino jednogodišnji period ekskluzivnosti. Taj period je samo upućivao da će se igra nakon godinu dana pojaviti za druge platforme, ali nema spomena o kojim platformama se radi.

Izgleda da će PC biti jedna od njih, što je i dobra odluka developera, pošto je veliki deo zajednice koji je original igrao na konzoli sada verovatno prešao na PC.

Ispod se nalazi trejler o kojem govorimo, sa vremenom kada se pojavljuje poruka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top