PC

Nova Batman igra stiže ove godine i biće reboot serijala?

WB Montreal je krajem prošle aktivno golicao maštu fanovima Batman serijala igara da u pripremi ima novu igru. Očekivalo se da će ona biti predstavljena u decembru na The Game Awards, ali objave nije bilo, nakon čega se praktično prestalo sa glasinama.

Sada je stigao novi izveštaj kojim se navodi da će novi Batman naslov izaći ove godine i da će biti meki reboot serijala, koji bi potencijalno vodio ka novim igrama smeštenim u istom univerzumu. Navedeno je da će ova igra uvesti co-op komponentu gde će igrači stupiti u uloge Batporodice sa pričom koja ima veze sa Court of Owls kriminalnom grupom unutar Gotham Sitija.

Nova Batman igra je navodno trebala biti najavljena tokom E3 konferencije koja je otkazana zbog korona virusa, tako da Warner Bros Games trenutno razmatra drugi način predstavljanja ovog naslova.

Što se tiče datuma izlaska, igra bi se trebala pojaviti ove jeseni, ako ne bude nekih komplikacija u međuvremenu, i to sa novim glasom glavnog protagoniste.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top