Vesti

Objavljeno kada će se održati E3 2021

Ovogodišnji E3 događaj je zbog pandemije korona virusa odložen kako bi se izbegao rizik predstavljača i fanova koji su do sada svake godine u junu išli put Los Anđelesa.

Dobre vesti u ovim teškim vremenima stižu u vidu najave E3 2021, odnosno potvrde da će se događaj naredne godine održati kao što i treba, a dobijen je i tačan datum. Izdavači i developeri će u periodu od 15-17. juna imati prilike da prikažu šta su pripremali u periodu pre samog događaja. Ono što za sada nije poznato, je da li će događaj ostati u istom formatu kao prethodnih godina ili će biti prebačen u digitalni format sa novinama.

Pošto se odustalo od događaja, mnogi izdavači su prepušteni sami sebi kada su u pitanju glamurozne najave novih igara, gde su se mnogi odlučili za digitalne prezentacije kao alternativu, dok je Bethesda i od toga odustala, te će objave donositi u standarnom formatu.

ESA, organizator E3 događaja, je među prvima odustao od održavanja, i to u potpunosti, dok drugi organizatori još uvek razmatraju otkazivanje ili odlaganje događaja za kasniji datum. Na ovaj način E3 možda dobija zasluženu, i prema većini preko potrebnu, pauzu kako bi se povratilo interesovanje fanova.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top