PC

Pac-Man: Championship Edition 2 je besplatan za preuzimanje u naredne dve nedelje

Čuvena arkadna igra Pac-Man koju je Bandai Namco u svojim ranim danima kreirao 1980. godine se i dalje spominje u najboljem mogućem smislu i nije zaboravljena.

Ovaj naslov je zahvaljujući svom uticaju nekoliko puta presvučen u moderno ruho, za nove generacije, a jedno od najsvežijih Pac-Man: Championship Edition 2 je potpuno besplatno na Steam platformi, PS4 i Xbox One konzolama.

Igru je moguće putem ovih platformi preuzeti do 10. maja, i nakon toga ona zauvek ostaje u vlasništvu igrača, kako bi uvek imali priliku da se prisete žutog junaka.

Šampionsko izdanje ove igre sa sobom nosi 3D grafiku sa odličnim vizuelnim detaljima, dok je klasični gejmplej očuvan u specijalnom modu. Tu su i dva nova moda, Score Attack i mod avanture gde imate boss okršaje sa izmenjenim pravilima i ludim voćkicama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top