Gadgets

Predstavljene SteelSeries Arctis 1 slušalice sa Cyberpunk 2077 motivima

Proizvođač periferija SteelSeries je predstavio najnoviju seriju slušalica i to sa specijalnim motivima iz nadolazeće igre Cyberpunk 2077.

Reč je o Arctis 1 seriji slušalica, sa wireless modelom namenjenim Xbox konzolama, koji poseduje određene razlike u odnosu na prošlogodišnju seriju istog imena. Ove slušalice poseduju USB-C dongl koji osim na Xbox uređajima, dozvoljava upotrebu i na PC-u, mobilnim uređajima i slično.

Najviše pažnje privlači Johnny Silverhand(kojeg igra Kijanu Rivs) edicija slušalica sa motivima iz igre i dominantnom žutom bojom. U planu je i nekoliko različito dizajniranih dodataka za SteelSeries slušalice, poput modela Arctis Pro koji će sa motivima iz Cyberpunk 2077 izgledati kao da je proizveden u toj godini.

Ovaj poseban model slušalica sa dodacima stvarno izgleda neverovatno, i žuti model se odlično uklapa u Xbox One X izdanje konzole sa motivima iz CP 2077. Slušalice su osvanule u prodaji sa cenom od 130 evra i raprodale su se velikom brzinom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top