PC

Radi se na novoj PUBG igri koja nije nastavak originala već poseduje priču

Rad na novom PUBG iskustvu je počeo, ali neće biti nalik originalnoj igri, već nešto potpuno drugačije.

Rad na igri predvodi veteran industrije Glen Skofild zajedno sa svojim studijom Striking Distance, koji je u jednom intervjuu otkrio vest o radu na novoj PUBG igri i ogromnoj kreativnoj slobodi koju su dobili od strane PUBG korporacije.

Skofild je otkio da je PUBG korporacija prišla njemu i zatražila da radi na novom PUBG projektu i da sam predloži kakva će igra biti. Ideja je nastala i vlasnici franšize su jednostavno rekli da i neće se mešati u kompletan proces izrade igre.

Ono što je otkriveno o igri, i verujemo da interesuje mnoge, je da se ne radi o pukom nastavku originala, PUBG 2, već je reč o potpuno drugačijoj igri smeštenoj u istom univerzumu. Igrače očekuje narativno iskustvo, odnosno priča, i biće akciona igra, a ne čista pucačina.

Nova PUBG igra će na neki način imati ulogu da podari svetu neku priču iza univerzuma koji se konstantno širi i nastaviće rast u budućnosti.

Radi se o izuzetno ranoj fazi razvoja i za sada nema detalja o izlasku, a uzevši u obzir trenutnu situaciju sa korona virusom, moguće je da će igra izaći kasnije nego što Skofild ima u planu.

Ovaj producent je izjavio kako je već imao iskustva u radu na daljinu sa kolegama, tokom svoje bogate prošlosti, u kojoj je stvorio Sledgehammer Games, studio zadužen za Call of Duty naslove, a iza sebe ima i Dead Space, Legacy of Kain i mnoge druge igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top