Vesti

Resident Evil 8 će navodno biti u potpunosti igriv putem VR uređaja

Ovih dana konstantno dobijamo neke glasine vezane za naredne igre u Resident Evil, pa smo tako već saznali naziv osmog dela serijala, kao i da će 2022. godine izaći Resident Evil 4 Remake.

Dok se na rimejk čeka, pred nama je još glasina vezanih za nadolazeći Resident Evil 8. One se tiču VR funkcionalnosti, koja je fanovima ovog serijala predstavljena sa odličnim RE7: Biohazard, gde se kompletnu kampanju mogli preći iganjem sa Playstation VR uređajem.

Portal Gematsu koji je dodatno potvrdio da naredne godine dobijamo potpuno novi Resident Evil naslov, takođe otkriva da će i on biti u potpunosti igriv putem VR uređaja. Međutim, nije poznato da li će VR biti ponovo ekskluzivan za Playstation, ili će biti dostupan i igračima na PC-u.

Resident Evil 7 je odlično iskustvo, pogotovu kada se igra putem VR, pa se nadamo da će i Resident Evil 8: Village doneti zastrašujuće iskustvo, koje će prema glasinama biti smešteno u zamku sa vukodlacima i vešticom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top