PC

Resident Evil Village je naziv nove igre u proslavljenom horor serijalu?

Kako smo se približavali datumu izlaska za Resident Evil 3 Remake, tako je u javnost izlazilo sve više glasina vezano za osmi deo u serijalu koji bi se trebao pojaviti naredne godine.

Sada se pojavio novi izvor koji je za Biohazardcast potvrdio deo ranijih glasina i doneo dodatne detalje. Prvi detalj je vezan za sam naziv igre, koji neće biti prosto Resident Evil 8, već će imati podnaslov Village, čime će deo reči označiti rimski broj osam, kao što možete videti na fotografiji iznad koju su kreirale kolege sa sajta posvećenom Resident Evil franšizi.

Glasine takođe navode da nećemo imati zombije kao glavnu pretnju, već vukodlake, dok će glavni antagonista biti veštica koja će progoniti igrače. Što se tiče ostalih glasina, izvor je otkrio da ćemo ponovo videti Ethana i Krisa Redifilda koji će se razlikovati u odnosu na njihovu pojavu u sedmom delu, dok će Kris biti dosta važniji lik.

Ranije glasine su navele da će novi deo u Resident Evil serijalu doneti značajne promene, i to će se ogledati u opstanku perspektive igranja iz prvog lica, i još par elemenata iz RE 7, dok možemo očekivati neke elemente iz RE4.

Kao i do sada, sačekaćemo na zvanično otkrivanje kompanije Capcom, koje bi se trebalo odigrati uskoro, kada ćemo videti šta nam Resident Evil 8 donosi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top