Mobile

Sa otkazanim WWE 2K21, 2K Games predstavio zamenu u vidu arkadne tabačine

Nakon niza spekulisanja, i izjave samog rukovodstva WWE odbora, 2K Games je sa današnjom objavom dodatno potvrdio da ove godine neće biti simulacije kao do sada u vidu WWE 2K21.

Pošto ove godine neće biti igre u tom maniru, razvojni tim studija Visual Concepts će imati dodatno vreme za produkciju narednog izdanja, uz pojačanje u vidu Patrika Gilmora, koji ima preko 25 godina iskustva u industriji video igara, i on će biti u ulozi nadzirača razvoja. 2K Games navodi da su naučili iz dosadašnjih problema i greški, te da one neće biti ponovljene u narednoj WWE 2K igri.

U zamenu za otkazanu simulaciju ove godine, kao nadoknada fanovima, predstavljena je arkadna igra WWE 2K Battlegrounds. Radi se o potpuno drugačijem iskustvu od dosadašnjih igara, pošto su rvači kreirani sa neujednačenim odnosom tela, u stilu viđenom u NBA 2K Playgrounds. Navedeno je da se izuzetno prostim gejmplej mehanikama, koje su namenjene novajlijama ali i profesionalcima.

Iza ove igre stoji Saber Interactive, studio koji je doneo spomenuti 2K Playgrounds i World War Z pucačinu.
Više detalja o samoj igri i dostupnom rosteru se očekuje u narednim mesecima, dok je za očekivani period izlaska određena jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top