PC

The Division 2 dobio trial verziju koja omogućava 8 sati besplatnog igranja

Promocije u vidu vikenda besplatnog igranja su dobar način da se neki naslov isproba pre nego što se odluči na njegovu kupovinu, pogotovu kada su igre kompanije Ubisoft u pitanju.

Problem nastaje kada se nema vremena za igranje određenog vikenda, čime šansa jednostavno prođe. Kada je u pitanju The Division 2, nije potrebno čekati na neki od sledećih besplatnih vikenda igranja, pošto je predstavljena besplatna trial verzija igre.

Demo/Trial verzija za The Division 2 će omogućiti 8 sati igranja bez ikakvog ograničenja, čime je dostupno istraživanje bilo kog aspekta igre, bez potrebe za igranjem isključivo glavne kampanje. Probna verzija igre je dostupna putem uPlay i Epic Games prodavnice na PC-u, kao i na Xbox One i PS4 konzolama. Nakon isteka perioda od osam sati ostaje vam da kupite igru ako vam se dopala i sav napredak će biti prebačen u punu verziju.

The Division 2 je nedavno obogaćen apdejtom sa kojim su dodate nove mete, i dosta promena u gejmpleju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top