PC

Total War: Shogun 2 će od ponedeljka biti potpuno besplatan za preuzimanje

Creative Assembly se priključuje #Stayathome inicijativi pokretanjem odlične akcije u koju je uključena Total War franšiza.

U znak motivacije da se ostane kod kuće, Total War: Shogun 2 postaje potpuno besplatan za preuzimanje od 27. aprila pa sve do prvog maja. Nakon tog perioda od par dana, ova igra zauvek ostaje u vlasništvu igrača.

Total War: Shogun 2 će igrače naterati da nauče umetnost ratovanja i to u feudalnom Japanu sa sredine 16. veka. Bitke se odvijaju na kopnu sa armijama koje se grade tokom igranja, ali i na moru sa odličnim RPG mehanikama. Igra poseduje multiplejer mod igranja u vidi okršaja za 8 igrača, ali ako nemate društvo za igranje AI će pružiti dovoljan izazov pošto je razvijen dosta inteligentno i baziran je na “Art of War” delue čuvenog vojskovođe Sun Tzua.

Za fanove strateškog ratovanja je od 27. aprila pripremljena i ogromna akcija na kojoj su snižene brojne Total War igre, o čemu će se govoriti sa početkom akcije.

Označite 27. april u kalendarima, jer je to datum kada ćete krenuti na put osvajanja novih teritorija feudalnog Japana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top