PC

Total War: Shogun 2 je potpuno besplatan za preuzimanje na Steamu

Update: Zbog baga na Steam platformi, svuda stoji da je Shogun 2 besplatan, ali na samoj stranici za kupovinu vas očekuje standardna cena od 30$. Problem je globalne prirode o čemu svedoči reakcija fanova.

Update2: Bag je uklonjen, Shogun 2 se sada može besplatno preuzeti.

Kao što nas je Creative Assembly obradovao krajem nedelje, od danas, 27. aprila, pa sve do 1. maja, ratna strategija Total War: Shogun 2 je potpuno besplatna za preuzimanje.

Total War: Shogun 2 možete potpuno besplatno preuzeti putem Steam platforme, i najbolje od svega je što nakon isteka promotivnog perioda igra zauvek ostaje u vlasništvu igrača, tako da se natenane može uživati u ogromnoj dozi sadržaja.

Naslov igrače vodi u period feudalnog Japana, sa odlično prenesenom kulturom samuraja i tog načina ratovanja. U preko sto sati kampanje je moguće da kreirati ogromnu armiju za masovno ratovanje, graditi carstvo, ali i slati špijune kako bi se stekla taktička prednost nad neprijateljima.

Ovo darivanje dolazi kao znak podrške fanovima koji su primorani na boravak u kući i kako bi im vreme brže i lakše proletelo, a na Steamu je veliki broj drugih igara iz Total War franšize dostupan za kupovinu po izuzetno niskim cenama, što možete pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top