PC

U pripremi je remaster Modern Warfare 3 kampanje

Osvežavanje kampanja igara iz Call of Duty franšize se osladilo kompaniji Activision, pošto smo nakon reboota Modern Warfate pod-serijala dobili i remaster kampanje za Modern Warfare 2.

Taj remaster se pojavio krajem marta ekskluzivno za Playstation 4 igrače, a uskoro će preći i na ostale platforme. Na samom startu, reakcije igrača su generalno pozitivne, pre svega zato što je omogućeno da se sa osveženom grafikom pređe jedna od najboljih Call of Duty kampanja.

Activision izgleda već radi i na pripremi remastera Modern Warfare 3, koji će po velikom broju karakteristika biti sličan nedavno izdatom remasteru prethodnika, navodi TheGamingRevolution.

To znači da će osveženje doći u vidu pobošljanih tekstura sa podrškom za visoke rezolucije, i najverovatnije će samo kampanja biti osvežena. Navedeno je da će Modern Warfare 3 Remastered takođe pratiti određeni period Playstation ekskluzivnosti kada se pojavi, a razlog za takav dogovor postoji zato što je Soni navodno finansirao izradu remastera.

Gaming Revolution je ranije otkrio veliki broj glasina za Call of Duty franšize, koje su se ispostavile kao tačne, ali ćemo sve ovo uzeti sa rezervom dok Activision ne dođe sa zvaničnom najavom. Datum izlaska nije naveden, ali se očekuje da neće proći mnogo vremena pre nego što se MW3 pojavi pred igračima.

Modern Warfare pod-serijal nosi odličnu priču punu intriga sa sve karakterima na koje ćete zapravo obratiti pažnju, ali bi većina fanova želela da vidi remaster ili čak rimejk kultnog Call of Duty 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top