Vesti

Zahvaljujući koncertu poznatog repera, Fortnite: Battle Royale postavio novi rekord po broju igrača

Epic Games i dalje ume da napravi spektakli u Fortnite: Battle Royale, čak dve godine nakon izlaska i brojnih događaja praćenih gostovanjima iz pop kulture ili čisto promena u igri.

Najnoviji događaj je bio Astronomični koncert popularnog repera Trevisa Skota, tokom kojeg je on predstavio i najnoviji singl, koji je jedino tu bilo moguće čuti po prvi put.

Iako je developer dao tri dana tokom kojih je moguće iznova proživeti Astronomical, mnoštvo igrača je pohrlilo da prisustvuje na samoj premijeri što je dovelo do postavljanja novog rekorda po broju igrača koji se istovremeno nalaze u igri.

Nova rekordna suma je neverovatnih 12,3 miliona igrača, apsolutni rekord po kojem druge igre nisu ni blizu Fortnajtu, što ujedno predstavlja potvrdu da, iako je imao klimave periode, ovaj Battle Royale naslov i dalje prati ogromna popularnost.

(tekst se nastavlja ispod)

12 miliona igrača je imalo i šta da viditi tokom desetominutnog spektakla, muzika je praćena do sada neviđenom koreografijom i šljaštećim efektima, sa velikim promenama iz minuta u minut, poput vatrene kiša, a igrači se se u jednom momentu čak našli pod vodom i u svemiru. Ovo je događaj koji će mnogi dugo pamtiti, a još uvek imate priliku da uživate u reprizi.

Zajedno sa ovim koncertom, u postavljanju novog rekorda je uticaja imao i nedavni dolazak igre na Google Play prodavnicu, čime je postala znatno dostupnija.

Ako ste kojim slučajem propustili, događaj u celosti pogledajte ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top