PC

EA navodno nema planove za Star Wars: Battlefront 3, Jedi: Fallen Order izlazi 2022. godine

Pošto je sa nedavno dodatim paketom sadržaja objavljeno da DICE prestaje sa podrškom za Star Wars: Battlefront 2, fanovi su odmah krenuli sa pitanjima vezanim za potencijalni nastavak, odnosno Battlefront 3.

Sa pitanjima će ipak morati da se sačeka pošto Battlefront 3 nije u produkciji i trenutno nema planova za izradu ove igre, otkrio je Bespin Bulletin, koji je u prošlosti otkrio nekoliko tačnih poverljivih informacija, poput radnje vezane za Star Wars: Episode IX.

Osoba iza ovih informacija navodi da je tim iza Battlefront 2 prešao da radi na drugim projektima, većina na novoj Battlefield igri, ili na narednim Star Wars naslovima, o kojima je Bespin takođe govorio.

Navodno, u naredne dve godine dobijamo dve Star Wars igre, prvo će 2021. izaći misteriozni Project Maverick koji razvija EA Motive i ima veze sa letenjem. Drugi projekat je Jedi: Fallen Order 2, o kojem se već govorilo da je u izradi i da će biti direktni nastavak na dešavanja iz prve igre sa fokusom na singlplejer.

Naravno, pošto se radi o glasinama, ove informacije moramo uzeti sa rezervom, ali će biti interesantno videti šta je drugo u pripremi za Star Wars fanove po pitanju igara i da li će Battlefront 2 ikada dobiti nastavak.

Licenca izdavanja Star Wars igara između EA i Diznija važi do 2023. godine, i još uvek je pitanje da li će ona biti produžena ili prekinuta, mada izgleda da će sve zavisiti od ove dve planirane igre. Ako kojim slučajem dođe do obnove licence za novu igru, onda bismo kao optimisti rekli da Battlefront 3 može izaći tek za 5 godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top