Nintendo Switch

Nintendo Direct prezentacija se neće održati u junu

Korona virus je doveo do velikog broja otkazivanja ili pomeranja datuma za dosta događaja. Prvenstveno je otkazan E3 2020, zbog kojeg je poremećen praktično čitav koncept predstavljanja igara velikih izdavača.

Izdavači sada moraju da se snalaze sa sopstvenim događajima i specijalnim prezentacijama, ali sa promenjenim datumima u zavisnosti od trenutne situacije. Microsoft je već zakazao prezentaciju next-gen igara za 7. maj, šuška se da će Soni slično učiniti početkom juna, sa sada se oglasio Nintendo.

Ovaj član “velike trojke” u junu verovatno neće održati veliko Nintendo Direct prezentovanje, već će se to odigrati kasnije tokom leta. U izveštaju iza kojeg stoji VentureBeat, epidemija virusa u Japan je primorala mnoge na rad od kuće, što je otežalo realizaciju planova po planiranom vremenskom rasporedu.

Odlaganje junskog Nintendo Direct predstavljanja dolazi kao iznenađenje, pošto je ova japanska kompanija oduvek imala veliku fleksibilnost sa unapred snimljenom prezentacijom koja je potom emitovana na E3 sajmu, ali u svakom slučaju moramo da se strpimo.

Ovaj predstojeći Nintendo Direct će verovatno biti pun uzbuđenja, jer se na njemu očekuju vesti povodom 35. godina postojanja Super Mario serijala, gde će verovatno biti najavljeno nekoliko remaster izdanja i novih igara. Takođe, očekujemo i najave novih igara, kao i više detalja o Breath of the Wild 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top