PC

Forza Motorsport 8 će navodno biti reboot serijala, procurele prve fotografije

Sa izlaskom Forza Motorsport 7, Turn 10 je tokom 2018. godine izjavio da se osmi deo u ovom serijalu simulacija trkanja neće pojaviti uskoro već za “3 do 4 godine.

To “uskoro” sada već postaje sadašnjost, a nove glasine stižu kako se približavamo novoj generaciji Xbox konzola. Prema izvoru bliskom Xbox Game Studios grupi, Forza Motorsport 8 bi mogla biti reboot ovog serijala, u smislu prelaska na potpuno novi endžin, koji je prilagođen next-gen hardveru, ali i simulaciji za vožnju izvan asfalta. Izvor navodi da će Forza Motorsport 8 zahvaljujući novom endžinu podržavati mutliplejer modove za do 54 igrača i brojne druge inovacije.

Sa druge strane, tokom GDC Virtual Talk događaja su otkrivene i prve fotografije za Forza Motorsport 8(ispod teksta), u kojima je moguće videtu prisustvo gotovo fotorealistične grafije. Na Twitteru je otkriveno da ogroman broj ljudi radi na osmici, najambicioznijoj igri u serijalu, koja će sa sobom doneti grafiku zasnovanu na fotogrametriji i realizmu. Na osnovu ovih detalja ostaje samo da se zapitamo koliko će FM8 zauzimati kada je sedmi deo već probio cifru od 100GB.

Kako navodi francuski portal XboxMag, izvor glasina o ovoj trkačini je govorio i o igri Perfect Dark, i to pre nego što se na LinkedIn profilu zaposlenog pojavila ta informacija. Perfect Dark reboot bi sa sobom doneo ogroman otvoreni svet sa akcentom na špijunažu, gde igrači čak imali priliku da sretnu druge agente na svojim ili istim misijama.

Ovo ćemo morati uzeti sa rezervom dok Fil Spenser, vođa Xbox brenda, ne potvrdi ove navode. To se može odigrati već ove nedelje, pošto je za 7. maj najavljeno predstavljanje next-gen gejmpleja, a tokom leta će se više govoriti o nadolazećim Xbox Series X ekskluzivama.

Dve fotografije iznad su iz stvarnog života, dok su donje dve iz Forza Motorsport 8

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top