PC

Microsoft će svakog meseca do kraja godine održavati događaje vezane za next-gen konzole i igre

U susret sedmom maju, datumu kada će po prvi put biti prikazan gejmplej sa Xbox konzole naredne generacije, iz Microsofta stiže specijalna objava posvećena budućnosti brenda i igrama koje su uveliko u pripremi

Zvanično obraćanje počinje sa prisećanjem na pandemiju korona virusa koja i dalje traje, ali i upornošću da se život nastavi sa preprekama, pri čemu opet rečeno da Xbox Series X konzola izlazi krajem godine zajedno sa Halo Infinite, dok veliki broj studija širom sveta radi na tome da njihove igre postanu dostupne već prvog dana. Za 2020. godinu je najavljeno i da je svih 15 studija, članova Xbox Game Studios grupe, posvećeno izradi Xbox ekskluziva, kao i da će svi naslovi biti istovremeno dostupni putem Xbox Game Pass servisa. U planu je još dosta novina, za postojeće naslove, dok će se osvajati i teritorija strimovanja video igara sa Project xCloud.

Daleko zanimljiviji deo objave je vezan za narednu generaciju, o kojoj ćemo vesti dobijati svakog meseca do kraja godine. Na tim specijalnim događajima će biti otkrivane nove karakteristike Xbox Series X konzole, kao i navodno slabija “S” verzija. Što se tiče majske Inside Xbox epizode, fokus će biti na gejmpleju, trejlerima i tizerima novih igara, mahom third-party studija, što znači da ćemo na ekskluzive sačekati do jula.

Zajedno sa objavom je stigao i kratki klip koji možda liči kao na animaciju koja se prikazuje prilikom uključivanja konzole, i čisto ima svrhu da zagolica maštu fanovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top