PC

Najnoviji DLC za Mortal Kombat 11 će biti otkriven sutra, pogledajte tizer

Posted on

Iako deluje kao da je NetherRealms digao ruke od Mortal Kombat 11, ova saga je daleko završena, pošto je u pripremi najnoviji DLC, koji je nedavno procureo i navodno će se pojaviti sa Aftermath verzijom igre.

Facebook profil Playstation Brazil je slučajno prvi otkrio tizer za najnoviji DLC koji će se uskoro pojaviti u Mortal Kombat 11, a sada je i na zvaničnom kanalu serijala objavljen tizer sa datumom predstavljanja.

Tizer prikazuje Lu Kanga i Lorda Rejdena kako započinju pisanje nove istorije(ponovo) kada im se pridružuju karakteri koji pokušavaju da ih spreče u tome, gde se video završava i prikazan je datum zvanične najave.

Datum dolaska novog DLC-a nije poznat, ali ćemo više detalja dobiti već sutra – 6. maja – što je pomalo neobičan datum, kada se uzme u obzir da Majkrosoft samo dan kasnije održava veliku prezentaciju

Detalja o novom paketu sadržaja je trenutno malo, ali je verovatno da dobijamo potpuno novu priču praćenu osveženjem rostera uz još neke dodatke. Bitno je da nećemo morati mnogo da čekamo.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version