Gadgets

SteelSeries predstavio ograničeno izdanje periferija inspirisanih Neon Rider CS:GO skinovima

Steelseries kao jedan od najpopularnijih proizvođača periferija voli da sarađuje sa popularnim developerima,  pa smo tako u prošlosti videli specijalno izdanje slušalica inspirisano igrom Cyberpunk 2077.

Sada, ovaj brend sprema nešto specijalno za CS:GO igrače, što zapravo i ne čudi pošto već od ranije povremeno izdaju posebne serije periferija koje su praktično isključivo namenjene igračima Counter-Strike.

Ovoga puta u pitanju je popularni Neon Rider skin koji u igri možete kupiti za AK-47 i MAC-10 a sada možete izabrati i između dve podloge i jednog miša sa istim motivima. Miš je trenutno perjanica SteelSeries ponude Sensei Ten kojim su kolege sa sajta Klan RUR bile vrlo impresionirane, a i ovako ofarban izgleda izuzetno atraktivno.

Tu je i standardna QcK L podloga koja će možda biti i najinteresantnija većini korisnika jer je relativno pristupačna a vrlo korektna podloga, sada i sa vrlo atraktivnim dizajnom. Na kraju za one koji žele nešto veće i ekskluzivnije tu je QcK Prism XL podloga sa motivima Neon Rider skina. ne samo što će pokriti celokupan prostor ispod i tastature i miša, ova podloga ima i RGB LED osvetljanje po celom obimu, tako da će se zaista idealno uklopiti u celu neonsku tematiku. Naravno cena od 70 evra za podlogu i nije preterano privlačna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top