PC

Aftermath dodatak za Mortal Kombat 11 predstavljen odličnim trejerom

Tu je i datum izlaska

Nije bilo potrebno mnogo čekati između prvog tizera i zvaničnog trejlera sa kojim smo dobili prikaz najnovijeg sadržaja za Mortal Kombat 11.

Kao je ranije otkriveno putem glasina, najnoviji dodatak nosi naziv Aftermath i predstavlja proširenje kampanje novim događajima u MK univerzumu koji su vezani za ponovno pisanje istorije.

U trajanju od skoro 3 minuta, trejler uvodu u nadolazeću priču u kojoj će biti prisutni i neki novi akteri, koji su takođe predstavljeni. Rosteru se pridružuju Fujin i Sheeva koji su fanovima verovatno već poznati, a i RoboCop se pridružuje borbi, još jedan u nizu junaka koji su sa filmskog platna prešli u Mortal Kombat

U videu je moguće videti sposobnosti i osveženja taktike koja dolaze sa novim borcima, ali ćemo za metalnog pandura morati da sačekamo izlazak Aftermath dodatka kako bi smo saznali njegov stil borbe.

Kada smo već kod izlaska, NetherRealms je i to uključio u trejler, pa tako saznajemo da Aftermath dolazi već 26. maja sa cenom od 40 dolara, dok je pripremljen i besplatan apdejt za sve u vidu novih arena, fatalitija, kao i Friendship alternative za finišere u mečevima, za koje verujemo da su daleko veće poniženje od klasičnih poteza.

Aftermath je više od prostog paketa sadržaja, pošto osvežava priču igre sa novim dešavanjima i novim junacima, a uz to se dobija i niz drugih kozmetičkih dodataka i osveženja igre.

Uživajte u trejleru

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top