PC

Call of Duty 2020 neće biti odložen, sprema se dosta novog sadržaja za Warzone

Activision-Blizzard je nedavno objavio odlične rezultate zarade u prvom kvartalu 2020. godine, sa 21% većom zaradom u odnosu na prvi kvartal prošle godine, u čemu je najviše udela imalo lansiranje besplatnog Call of Duty naslova i pandemija korona virusa.

Povodom odličnih finansijskih rezultata, Activision ima ambiciozne planove kada je u pitanju Call of Duty franšiza, a i šire. U finansijskom izveštaju je naglašeno da će dodatni novac biti uložen u Call of Duty: Warzone kako bi se ubrzala produkcija ciljem nastanka što boljeg sadržaja, ali i kako bi se uklonila masa bagova koji ometaju igranje “brisanjem” sadržaja iz igre.

Cilj održavanja interesovanja kod igrača je postavljen još na samom izlasku i za sada je primetna posvećenost kroz implementaciju raznih varijacija. Nedavno je procurelo 13 modova igranja koji se trebaju u narednim nedeljama pojaviti pred bazom od preko 60 miliona igrača.

Dodatno ulaganje će Warzone načiniti “posrednikom” između godišnjih Call of Duty igara, tako što će uklapati priče i redovno dobijati tematske novine.

Što se tiče ovogodišnjeg Call of Duty naslova, za koji se pretpostavlja da je smešten u Black Ops pod-serijalu, ali nije reboot. Objašnjeno je da i pored problema izazvanih korona virusom neće doći do odlaganja novog CoD-a, i da će izaći tokom 2020. godine, čime dugogodišnja tradicija neće biti prekinuta.

U finansijskom izveštaju je otkriveno da će ove godine Activision objaviti i dve nove igre, bazirane na već poznatim franšizama, poput Tony Hawk igre o kojoj se dosta govorilo u prošlosti, a postoji šansa da će se pojaviti i neki novi rimejk.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top