PC

Otkriven video koji prikazuje gejmplej otkazane Prince of Persia igre

Već 10 godina je prošlo od izlaska Prince of Persia: The Forgotten Sands, i od tada se čeka na najnoviju igru ovog serijala koja bi dalje proširila priču o “Princu”

Dok se po raznim forumima na internetu šuška da Ubisoft priprema najavu nove Prince of Persia igre, otkriven je video koji prikazuje gejmplej otkazanog projekta u ovom serijalu, i koji se na Youtube platformi  nalazi još od 2012. godine.

Na forumu ResetEra je objavljen video link koji prikazuje gejmplej otkazane igre. Ovaj projekat je navodno trebao biti reboot Prince of Persia igara, sa nazivom Redemption. Iza ove igre je stojao Ubisoft Montreal kao glavni studio, ali je iz nekog razloga razvoj otkazan i na projekat se u potpunosti zaboravilo.

Video prikazuje dizajn nivoa, mehaniku borbe sa raznim vrstama neprijatelja, platforming elemente

U ovom slučaju je dosta impresivnije kako je video koji prikazuje gejmplej neobjavljene Prince of Persia igre prošao neopaženo tokom prošlih osam godina. Video u trenutku pisanja ovog teksta ima svega 500 prikaza, ali će brojka nastaviti da raste kako veći broj ljudi bude dolazio da pogleda.

Ovaj slučaj sam govori o tome koliko je Youtube ogromno virtuelno mesto koje krije brojne tajne, iako su one zapravo dostupne kroz svega par klikova.
Ovo dodatno daje nadu fanovima da će se uskoro najaviti nova Prince of Persia igra, kao i nedavno registrovanje novog domena od strane kompanije Ubisoft.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top