PC

Electronic Arts potvrdio da je Star Wars Jedi: Fallen Order početak nove franšize

Još pre nego što je Star Wars Jedi: Fallen Order izašao, jedan izvor je tvrdio da je drugi deo već u izradi, sa nedavnim glasinama koje su to takođe potvrđivale i internim datumom izlaska zakazanim za 2022. godinu.

Najnoviji finansijski izveštaj kompanije Electronic Arts je sada to praktično potvrdio, pošto je tokom razgovora sa investitorima, direktor kompanije, Endru Vilson, naveo da je Jedi: Fallen Order “prvi deo potpuno nove franšize”.

Ovo znači da Respawn nastavlja sa kreiranjem Star Wars sadržaja, što je praćeno uspehom postignutim od strane ovog naslova koji se pojavio krajem prošle godine. Jedi: Fallen Order je bio naslov sa čistom singplejer kampanjom koja je dodatno proširila SW univerzum i događaje u vezi sa čuvenom “naredbom 66”

Fanove je naravno privukla ideja singlplejer Star Wars avanture, zbog čega je početna prodaja nadmašila očekivanja izdavača, sa preko 8 miliona prodatih primeraka. Ovim naslovom, EA je popravio stanje sa Star Wars igrama, pošto je u prošlosti bilo dosta problema sa igrama koje su bile multiplejer orijentisane, poput Battlefront 1 i 2.

Ostaje da se vidi da li će Jedi: Fallen Order 2 nastaviti priču iz prvog dela ili će se radnja više vezivati za novu eru Star Wars univerzuma koja uskoro počinje. U svakom slučaju, dobro je znati da dobijamo još singplejer sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top