PC

Kastomizacija genitalija postoji kao opcija u Cyberpunk 2077

Nedavno smo saznali da će Cyberpunk 2077 biti jedna od najeksplicitinijih igara do sada, sa brutalnim scenama seksa, silovanja, i sličnih elemenata zbog kojih je u mnogim državama igri dodeljen 18+ rejting.

CD Projekt Red je rešio da ode i korak dalje od klasičnih okvira brutaliteta, sa jednom naizgled neočekivanom opcijom. Prema “M for Mature” rejtingu koji je dodeljen od strane regulacionog tela ESRB, boja kose, očiju i generalnog izgleda neće biti jedine opcije za kastomizaciju od strane igrača, već je to dodatno prošireno opcijom za prilagođavanje genitalija karaktera.

U opisu je navedeno da će igrači imati izbor da kastomizuju karaktera i da pritom mogu očekivati prikaz intimnih delova dela, kao i različite veličine i kombinacije genitalija, što samo po sebi upućuje na to. Opcija za podešavanje veličine muškosti je takođe prisutna, što je već viđeno u Conan Exiles i SCUM, ali pojam kastomizacije genitalija je svakako privukao pažnju mnogih.

Da li će to biti neki specijalni dodaci, pošto je u Cyberpunk 2077 jedna od glavnih tema kibernetička nadogradnja ljudi, ili se radi o prostoj kozmetici u vidu(recimo) teotvaža i pirsinga, ostaje da saznamo kada se ovaj naslov pojavi sredinom septembra, osim ako CDPR ne odluči da o ovome ranije popriča sa publikom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top