Vesti

Medium je najnoviji psihološki horor naslov inspirisan Silent Hill franšizom

Tokom održavanja Inside Xbox  prezentacije, studio Blobber Team, kreator Layers of Fear i Blair Witch, je predstavo svoje najnovije psihološko horor ostvarenje.

Reč je o igri Medium, koja prati Marijanu, medijuma(logično) zarobljenog između sveta živih i sveta mrtvih. Dva sveta donose promenjenu perspektivu, ali i konstantno proganjanje tragičnih prošlosti.

Predstavljanje ovog naslova je praćeno jakim scenama i odličnom muzikom iza koje stoje čuveni Akira Jamaoka, poznat po pisanju muzike za Silent Hill serijal i Arkadijus Rejkovski. Ovime developeri upućuju na to da će kroz celu igru postojati veliki uticaj napete muzike na tok priče i subjektivni doživljaj igrača.

Ovo nije prvi put da Blobber Team sarađuje sa Microsoftom, pošto je Blair Witch bio vremenska ekskluziva za ove kompanije, pa će isti slučaj biti i sa Medium, koji će se krajem ove godine pojaviti za PC i Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top