Vesti

Predstavljena igra sa fokusom na svemirske okršaje – CHORUS

Fanovi igara koje donose svemirske okšaje konačno dobijaju nešto vredno pažnje – Chorus.

Igra prati Naru i njen brod Forsaken na odličnom putovanju, koje prati žeđ za osvetom piše u opisu. Chorus će igrale odvesti na mračnu stranu univerzuma, prepunu raznih konflikata.

Vi ćete kao glavni protagonista moći da nadograđujete svoj svemirski brod kroz napredovanje u igri, sa opcijama za teleportovanje, dupliranje i slično, dok će letenje svemirskim brodom biti upotpunjeno jedinstvenom Drift mehanikom.

Ovaj naslov je predstavljen trelerom koji prikazuje sekvence gejmpleja na next-gen konzoli, što izgleda fantastično, a developer Deep Silver je sa trejlerom objavio da Chorus izlazi 2021. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top