PC

Prikazan prvi gejmplej snimak za Assassin’s Creed Valhalla na Xbox Series X konzoli

Najnovije izdanje u Assassin’s Creed serijalu koje nas vodi među nordijski narod, nazvano Valhala, je nedavno predstavljeno od strane kompanije Ubisoft, a sada je pred nama i prvi trejler koji gledaoce upoznaje sa gejmplej mehanikama.

Iskreno, na prvi pogled se čini kao da se radi o sinematičnom prikazu, ali su prikazani delići gejmpleja snimljeni na Xbox Series X konzoli, zbog čega izgleda tako neverovatno.

U gejmpleju nije moguće videti neke specijalne nove mehanike, ali se može izvuči da će postojati dual wielding sekire, gradnja uvrđenja, i upotreba ratnih taktika popularnih u istorijskom periodu 9. veka.

Jako zanimljiv detalj je to da Eivor, glavni protagonista, kao i ženski,  nema orla kao saputnika, već crnu vranu. Iz trejlera je moguće zaključiti da će se igra održavati u Norveškoj, ali većim delom na teritoriji Britanije, gde je moguće obilaziti istorijske spomenike, kao što je Stounhendž.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi tokom praznične sezone za konzole aktuelne i naredne generacije, ali i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top