PC

Strategija sa elementima rešavanja zagonetki, Death Coming, je besplatna na Epic Games Store

Iako je ovog četvrtka u fokusu bilo predstavljanje next-gen gejmpleja na Xbox Series X konzoli, gde smo videli i domaći SCORN, Epic Games je doneo novi besplatni naslov.

Ovoga puta je to Death Coming, kežual strategija sa elementima rešavanja zagonetki, koja neodoljivo podseća na filmove serijala “Poslednja ekskurzija”, zahvaljujući zgodama kroz koje prolaze likovi čije duše pokušavate da uzmete.

Vi ste agent koji na kreativan način mora dovesti do smrti određene osobe kako biste sakupili njenu dušu, a kao element “dobrog” ovde imate stranu svetlosti koja vam kvari planove, što morate izbeći.

Igru je kao i prethodne do sada moguće preuzeti putem ovog linka, i tako će biti sve do narednog četvrtka, 14. maja, imajte samo u vidu da za besplatno preuzimanje morate omogućiti dvofaktorsku autentikaciju naloga.

Iako je Death Coming malo slabija ponuda besplatnih igara u odnosu prošle nedelje, Epic Games sprema iznenađenje za narednu nedelju, i to u vidu za sada misteriozne igre. Uzbudljivo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top