PlayStation 5

Destiny 2 potvrđen za Playstation 5 i Xbox Series X

Na pragu smo nove generacije konzola, gde se Microsoft i Sony zagrevaju za veće najave novih igara i ekskluziva. To ne znači da će aktuelni naslovi ostati za aktuelne konzole, već se mnogi developeri pripremaju za generacijski skok, pogotovu oni sa live-service franšizama.

Logično je da će naslovi poput Fortnite: Battle Royale i tek nedavno izdatog Call of Duty: Warzone preći na PS5 i Xbox Series X, a isti slučaj će biti i sa Destiny 2, potvrđuje Bungie.

Na zvaničnom Twitter profilu studija je objavljeno da će Destiny 2 biti na next-gen platformama, čime se ovaj naslov pridružuje rastućem broju naslova koji će slično učiniti.

Nije otkriveno da li će se to odigrati na samom lansiranju next-gen konzola, ili je potrebno čekati dodatno, ali će ti detalji, zajedno sa planiranim nadogradnjama biti najavljeni nešto kasnije.

Ddestiny 2 je prošle godine doživeo pravi preporod nakon raskida saradnje sa kompanijom Activision, pošto je model prebačen na free2play, čime je gomila sadržaja postala dostupna velikom broju novih igrača. Ubrzo nakon objavljivanja besplatne verzije, Bugie se pohvalio da ovaj naslov dnevno igra 2,5 miliona igrača, kao i da se nastavlja sa “čišćenjem” u vidu uklanjanja loot kutija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top